Ota yhteyttä:

Sähköposti: info(at)varikuula.net
Puhelin: 0440-362981
Myös tekstiviestit ja Whatsapp

Maksutavat:

Käteinen, pankki- ja luottokortti, TYKY-kuntoilusetelit sekä lasku.

Ajankohtaista:

Uusia tuulia! Lue lisää...

Vuokraus

Kun polte on sietämätön ja on pakko päästä metsään ampumaan kaveria värikuulilla pleksiin, tässä marssijärjestys;


1. Päätä päivä milloin haluat toteuttaa pelit.
2. Järjestä peliryhmä kasaan; kun kysyt osallistujia hyväksy vain vastaus "kyllä" tai "ei". Tällöin tiedät heti tarkan peliryhmäsi koon.
3. Soita meille numeroon 0440 362 981 ja varaa kalusto ryhmällesi.
4. Soita muutamaa päivää ennen pelipäivää, niin sovimme kaluston nouto- / palautusajankohdat.
5. Nouda kalusto --> pelatkaa pelit --> palauta kalusto --> maksa lasku.

On monta tapaa viettää aikaa värikuulapelien parissa. Tässä kolme yleisintä meidän tapaamme, valitse niistä omasi. Mikäli sinulla erityistoiveita pelien suhteen, kerro niistä meille niin katsotaan toteutustapa yhdessä kuntoon.

Huom! Pelitavasta riippumatta lue ja sisäistä Vuoraajan Ohje ennen pelejä ja huolehdi että kaikki muutkin pelaajat tekevät samoin.

1. Omatoimipelit

Asikas pelaa pelit omatoimisesti itse järjestämällään pelialueella (huom! maanomistajan lupa). Asiakas noutaa pelikaluston toimipisteestämme ennalta sovittuna aikana. Samalla annetaan lyhyt kaluston käyttökoulutus sekä kerrotaan tärkeimmät asiat mitä kannattaa ottaa huomioon peliä pelattaessa. Tämän jälkeen asiakas pelaa pelit tahollaan ja palauttaa kaluston päivän päätteeksi sellaisenaan toimipisteeseemme ellei muuta sovita. Huolehdi, että pelialue on saman näköinen lähtiessäsi kuin se oli sinne saapuessasi.

2. Kenttäpelit

Vastaava kuin omatoimipelit, mutta pelaaminen tapahtuu Pohjanmaan Värikuulapelien kentällä. (kts. Pelikentät)

3. Ohjattu pelitapahtuma

Pelit pelataan ammattitaitoisen ohjaajamme vetämänä joko asiakkaan omalla kentällä tai Pohjanmaan Värikuulapelien kentällä. Ammattitaitoinen ohjaajamme tulee pelipaikalle sovittuna aikana koko pelikalusto mukanaan. Ohjaaja laittaa kaluston pelikuntoon, käy läpi osallistujien kanssa pelin säännöt, kaluston toiminnan, turvallisuusseikat, pelialueen, turva-alueen ja vastaa askarruttaviin kysymyksiin. Kun kaikki on valmista, aloitetaan pelit. Ohjaaja tuomaroi pelierät, sekä tekee kalustolle taukohuoltoa, mikäli se on tarpeen. Kun pelit päättyvät, asiakas voi jättää loppujärjestelyt täysin ohjaajamme vastuulle sekä jatkaa mahdolliseen seuraavaan ohjelmanumeroon. Ohjattuun pelitapahtumaan voidaan liittää ruoka/sauna/mökki ym. tarpeellinen mikäli niin halutaan. Kysy kokonaistarjousta haluamallesi tapahtumalle.