Ota yhteyttä:

Sähköposti: info(at)varikuula.net
Puhelin: 0440-362981
Myös tekstiviestit ja Whatsapp

Maksutavat:

Käteinen, pankki- ja luottokortti, TYKY-kuntoilusetelit sekä lasku.

Ajankohtaista:

Uusia tuulia! Lue lisää...

Vuokraajan ohje

Alla muutama seikka jotka kannattaa huomioida pelejä pelattaessa. Kalustoa varatessasi kysy täydellistä vuokraajan ohjetta, lähetämme sen sähköpostitse. 

Käytössä oleva kalusto on tehokas, mutta oikein käytettynä turvallinen. Huolehdi, että jokainen ryhmäsi pelaaja on lukenut vuokraajan ohjeen läpi ja sisäistänyt sen ennen pelaamisen aloittamista. Pohjanmaan Värikuulapelit ei ole vastuussa mahdollisesta pelin aikana sattuneesta tapaturmasta, vaan pelaajan täytyy itse huolehtia tarpeelliseksi katsomansa vakuutus kuntoon.

Värikuula-ase on puoliautomaattitoiminen joka tarkoittaa sitä, että ase laukeaa kerran jokaista liipaisinvetoa kohden ja se lataantuu automaattisesti jokaisen laukauksen jälkeen.
Kun aseeseen on asennettu lipas ja kaasupullo ja venttilli on avattu, ase on valmis ladattavaksi. Ase ladataan rungon päällä olevasta viritystapista vetämällä se taka-asentoon (ns. liikkuvat taakse).

Aseessa on varmistin joka on pyöreä metallinen tappi suoraan liipaisimen yläpuolella. Varmistin on oltava päällä aina tauolla. Lisäksi tauolla aseeseen laitetaan piipputulppa (piippuplugi) joka estää kuulan lentämisen piipusta, mikäli ase jostain tahattomasta syystä laukeaa.

Maski käytön huolellisuutta ei voi liikaa korostaa, se on oltava päässä aina pelien aikana. Pelissä tuleen osuman jälkeen maskin refleksimäiseen otsalle nostamiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota, sitä ei saa tehdä! Kuula voi osuessaan helposti sokeuttaa silmän, eli maskin käytössä täytyy olla erityisen huolellinen. Maskiin tullut osuma puhdistetaan suihkuttamalla kaluston mukana olevaa pesuaineliuosta linssiin ja pyyhkimällä maali pois. Linssiä ei saa puhdistaa ilman vettä tai pesuaineliuosta, muuten linssi naarmuuntuu pilalle.